loading

Obavijest o sazivanju skupštine CroBiH Fond d.d. Mostar


Skupština ZIF CroBiH d.d. Mostar će se održati u 11:00h u prostorijama Fonda u Mostaru.

obavijest_o_sazivanju_redovne_skupstine_crobih_fond_29042015.jpg

O B A V J E Š T E NJ E za javnost i poslovne partnere

Povodom početka primjene FATCA regulative u Društvu za upravljanje fondovima Hypo Alpe-Adria-Invest d.o.o. Mostar izvješćujemo ukratko o našoj registraciji i primjeni navedenog propisa.
FATCA (Forign Account Tax Comliance Act) je skraćenica zakona odnosno legislative koje su donijele Sjedinje Američke Države (SAD ili engleski U.S.) a čija je svrha sprečavanje utaje poreza od strane američkih državljana.

S tim u vezi sve financijske institucije u koje pored banaka spadaju i društva za upravljanje fondovima i investicijski fondovi iz Bosne i Hercegovine trebaju biti registrirane kod Porezne uprave SAD-a (engl. IRS) kao „Participirajuće financije institucije koje nisu pokrivene IGA“.

Društvo za upravljanje fondovima Hypo Alpe-Adria-Invest d.o.o. Mostar je registrano kod IRS-a i dobio je dolje navedeni GIIN broj (engl. Global Intermediary Identification Number):

ZAA618.00008.ME.070

Na našoj web stranici će biti trajno dostupan potpisan W-8BEN-E obrazac na engleskom jeziku za potrebe naših poslovnih partnera, financijskih institucija.
Molimo sve investitiore u fondove pod našim upravljanjem za razumjevanje i podršku obzirom na moguće traženje dodatnih podataka u cilju ispunjavanja naših obveza prema FATCA-i.

Za dodatne upite stojimo vam na raspolaganju.

Hypo Invest tim
FATCA FORM W8_Invest

Crobih Fond ObavijestiSmeInvest Obavijesti

Comments are disabled.